In verband met een sterke groei onze tandartsenpraktijk zijn wij op zoek naar een:

Tandartsassisten

Wij zijn op zoek naar een tandartsassistent met of zonder ervaring. Maar wel interesse in het vak. Mocht je geen ervaring hebben dan bieden we je een training aan en wordt je verder intern opgeleid.

Als tandartsassistent zul je zelfstandig functioneren en wordt je een teamspeler met de tandarts en cliënt. De taken zullen o.a. bestaan uit het Klaarmaken, opruimen en schoonmaken van de behandelkamers en de instrumenten. Assisteren aan de stoel tijdens de behandeling. Geven van advies en voorlichting over mondhygiëne. Maken van röntgenfoto’s (in opdracht en onder toezicht van de tandarts).Er zijn meerdere mogenlijkheden om je verder te ontwikkelen zoals implantologie-, of preventieassistente. 

Wat bieden wij?

  • Uitstekend salaris met goede sucundaire arbeidsvoorwaarden
    De mogelijkheid om je verder te specialiseren in het vak
  • Pensioenregeling
  • Een fijne, informele werksfeer waarin we elkaar respecteren
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën
  • Heerlijke hectiek en afwisseling: 
  • Korting op je fitness abonnement 

Wat verwachten wij van jou:

Plezier in je werk
16 a 24 uur per week beschikbaar 
Een meeloop dag waarin je de sfeer van de praktijk kunt proeven en ontdekken of dit is waar je naar op zoek bent. Na een gesprek en een meeloop dag hebben we een goed beeld van elkaar en zullen we je, bij een positieve uitkomst een aanbod doen.

Heb je interesse om binnen deze functie ons team te ondersteunen, mail je CV en motivatiebrief naar Yvonne@implantologie.nl