Chat with us, powered by LiveChat

Kesseler Lock, dé tandarts in Amsterdam-Zuid

 

Bent u op zoek naar een tandarts in Amsterdam-Zuid? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Kesseler Lock. Wij begrijpen dat een stralende glimlach alleen mogelijk is met een gezond en mooi gebit. Ook is de mond een cruciaal onderdeel van je lichaam met belangrijke functies als kauwen en praten. Om het gebit in optimale conditie te houden is dagelijkse verzorging en een regelmatig bezoekje aan de tandarts essentieel.

Service in Amsterdam-Zuid

Wij hebben oog voor detail en oog voor de klant. Een uitgebreide service is al ruim twintig jaar een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Wij willen de patiënt helpen met de eventuele klachten, maar leggen ook nadruk op het informeren en geruststellen van de patiënt. Wij streven ernaar om iedereen met een positief gevoel gedag te zeggen. Met een gemiddelde beoordeling van 9,3 onder patiënten, lijkt dat te lukken.

Verder geven we lezingen in binnen- en buitenland, nemen we altijd uitgebreid de tijd voor u en zijn we al ruim twintig jaar toonaangevend op het gebied van plaatsen van implantaten. Het begeleiden van de patiënt staat bij ons dus hoog in het vaandel. We doen als extra service bijvoorbeeld aan angstbegeleiding.

In onze tandartsenpraktijk kunt u onder meer terecht voor de volgende zaken:

Implantologie en tandartsenpraktijk

Kesseler Lock houdt zich niet alleen bezig met tandheelkunde, maar ook met implantologie. Dat is de afdeling waar bijvoorbeeld tandimplantaten kunnen worden gezet. Al deze behandelingen vinden plaats onder één dak. Hierdoor is de communicatie tussen de verschillende specialisten uitstekend.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via 020-6449921. Liever op een andere manier? Geen probleem. U kunt ons contactformulier op elk moment invullen en wij geven hier snel een reactie op. Tandarts Kesseler Lock in Amsterdam-Zuid staat altijd voor u klaar.

Afspraak maken?

Maandag t/m vrijdag
van 8.15 - 12.00 en
van 13.00 - 17.00 uur
op telefoonummer 020-6449921.

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen buiten deze tijden kunt u contact opnemen met Tandarts Spoed Praktijk
0900-8602.

Adresgegevens

Kliniek voor Tandheelkundige Implantologie
Egelenburg 152
1081 GK Amsterdam
The Netherlands

Meer weten? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

10 + 11 =

Meer weten? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

1 + 11 =