Chat with us, powered by LiveChat

Mondhygiënist Amsterdam 

Bent u op zoek naar een mondhygiënist in Amsterdam? Dan verwelkomen wij u graag bij Kesseler Lock. In onze praktijk houden wij ons naast tandheelkunde en implantologie ook bezig met mondhygiëne: dit is immers essentieel voor de gezondheid van uw gebit.

Kesseler Lock, dé mondhygiënist in Amsterdam

Al dertig jaar is onze kliniek toonaangevend op het gebied van tandheelkunde. We besteden daarbij in het bijzonder aandacht aan het proces: het begeleiden van de patiënt voor, tijdens en na de behandeling. Ook tijdens uw bezoek aan onze mondhygiënist in Amsterdam bent u daarom in goede handen. Het contact is persoonlijk en de behandeling wordt toegespitst op de specifieke behoeften van uw mond. De mondhygiënist adviseert u bovendien hoe eventuele problemen in de toekomst voorkomen kunnen worden. 

Mondhygiënist in Amsterdam: service

Met deze persoonlijke aanpak willen we ervoor zorgen dat u altijd met een positief gevoel de praktijk verlaat. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid tot speciale angstbegeleiding wanneer u een bezoek aan de mondhygiënist spannend vindt of zelfs angst voor de tandarts heeft ontwikkeld. Ons team van mondhygiënisten heeft hier ruimschoots ervaring mee en is in staat om patiënten met angst zoveel mogelijk op hun gemak te stellen.

Locatie in Amsterdam

Kesseler Lock is een goed bereikbare mondhygiënist in Amsterdam: onze moderne praktijk is gevestigd in Amsterdam Buitenveldert, niet ver van de A10 en met ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Er heerst een prettige en ontspannen sfeer, waarbij er voor elke patiënt de tijd wordt genomen die nodig is. Omdat niet alleen mondhygiëne maar ook tandheelkunde beoefend wordt, is het voor u zeer gemakkelijk om de afspraken met de tandarts en de mondhygiënist in Amsterdam onder één dak te laten plaatsvinden. Dit biedt belangrijke voordelen: de communicatie tussen de specialisten is uitstekend, waardoor zij op de hoogte zijn van uw specifieke situatie.

Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen via 020-6449921. Liever op een andere manier? Geen probleem. U kunt ons contactformulier op elk moment invullen en wij geven hier snel een reactie op. Als mondhygiënist in Amsterdam staat Kesseler Lock altijd voor u klaar.

Afspraak maken?

Maandag t/m vrijdag
van 8.15 - 12.00 en
van 13.00 - 17.00 uur
op telefoonummer 020-6449921.

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen buiten deze tijden kunt u contact opnemen met Tandarts Spoed Praktijk
0900-8602.

Adresgegevens

Kliniek voor Tandheelkundige Implantologie
Egelenburg 152
1081 GK Amsterdam
The Netherlands

Meer weten? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

4 + 6 =

Meer weten? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

4 + 8 =