Chat with us, powered by LiveChat

Drs. Mike Kesseler

Drs. Mike Kesseler is sinds 1990 gepassioneerd werkzaam als tandarts – implantoloog. In de afgelopen dertig jaar heeft hij reeds duizenden patiënten geholpen met hun tandheelkundig probleem en daarbij meer dan 5.000 implantaten geplaatst.

Na jarenlang in binnen en buitenland lezingen en cursussen te hebben gegeven, ligt zijn focus nu volledig op de kliniek, waar hij naast de patiëntenzorg, nog steeds tandarts – implantologen opleidt.

“Het doorgeven en delen van kennis en ervaring voor de nieuwe generatie is voor mij een belangrijk onderdeel van dit mooie beroep….en van het leven”…

Dit blijkt ook uit ook de reacties van zijn klanten:

Dhr. Kesseler heeft een hele fijne persoonlijkheid. Neemt de tijd om naar je luisteren wat mijn wensen zijn en dit wordt uitvoerig besproken. Ik voel me eindelijk gehoord en gezien, erg prettig! Ook tijdens de behandeling, waarbij ik meerdere implantaten geplaatst heb gekregen en mijn angst voor de behandelingen bij een tandarts nogal groot zijn, heeft dr. Kesseler mij voor / tijdens /  en na de behandeling mij zeer op m’n gemak gesteld. Wat een verademing! Ook de sfeer in de praktijk voelt erg fijn aan, iedereen is erg vriendelijk en behulpzaam. Een zeer prettige praktijk met goed gekwalificeerd personeel. Zeker een aanrader!”

Naast een absolute passie voor de tandheelkunde en de implantologie in het bijzonder, is Mike als actieve sporter betrokken bij de jaarlijkse ALS – cityswim.

Niet alleen zwemmen, maar ook hardlopen, zeilen, skiën en yoga zijn hobby’s die hem de rust en conditie geven die hij nodig heeft voor dit lichamelijk zware maar mooie beroep.

“ Door goed te luisteren, oog te hebben voor detail en iedere dag optimaal te willen presteren, kun je prachtige eindresultaten behalen voor je patiënten en voor jezelf”…

Mike is aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor Orale Implantologie ( NVOI ), Associatie Nederlandse Tandartsen ( ANT ) en de Nederlandse vereniging voor Parodontologie ( NvvP ).

Talen:

Ned:              Goed

Engels :         Goed

Frans:            Goed

Duits:            Goed

Spaans:         Voldoende

Mike in actie

Wilt u Mike in actie zien in het programma ‘Chantal blijft slapen’? Bekijk dan onderstaande video! Gelukkig heeft iedereen het overleefd 😉 

 

Afspraak maken?

Maandag t/m vrijdag
van 8.15 - 12.00 en
van 13.00 - 17.00 uur
op telefoonummer 020-6449921.

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen buiten deze tijden kunt u contact opnemen met Tandarts Spoed Praktijk
0900-8602.

Adresgegevens

Kliniek voor Tandheelkundige Implantologie
Egelenburg 152
1081 GK Amsterdam
The Netherlands

1 + 6 =

Meer weten? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

8 + 11 =