Maud van Dam

Inmiddels werkt Maud hier alweer 5 jaar met heel veel plezier.

Vanaf haar afstuderen heeft ze altijd als mondhygiëniste gewerkt, in binnen en buitenland.

Het vak fascineert haar van de 1stedag tot op de dag van vandaag. Je kunt mensen in een zeer korte tijd zo gelukkig maken met een gezonde en frisse glimlach.

Het is en blijft natuurlijk teamwork tussen de behandelaar en de patiënt. Maar om mensen te begeleiden en te motiveren is wat haar betreft het mooiste wat er is. Samen het onmogelijke mogelijk maken.

Door goed naar je patiënten te luisteren en rust te bewaren in je behandelingen, gaan zelfs de patiënten met de grootste angst, vrolijk de stoel weer uit.

Maar ook de monden met grote parodontale problemen, waar vaak de patiënten denken dat het een verloren zaak is en dan met inzet van beide kanten na verloop van tijd te concluderen dat de mond weer gezond is, zonder dat er tanden en kiezen verloren zijn gegaan. Dit motiveert Maud altijd enorm om optimale resultaten te boeken.

De impact bij de patiënten is gelijk zichtbaar. Het zelfvertrouwen wordt bij deze mensen na een succesvolle ook gelijk weer groter. Ze staan rechtop, durven weer te lachen en hun sociale leven krijgt weer een opkikker!!!

Met dat resultaat wordt ze na al die jaren werken nog steeds ontzettend blij.