Kesseler Lock, dé tandarts van Amsterdam Zuid

Bent u op zoek naar een tandarts in Amsterdam-Zuid? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Kesseler Lock. Wij begrijpen dat een stralende glimlach alleen mogelijk is met een gezond en mooi gebit. Ook is de mond een cruciaal onderdeel van je lichaam met belangrijke functies als kauwen en praten. Om het gebit in optimale conditie te houden is dagelijkse verzorging en een regelmatig bezoekje aan de tandarts essentieel.

 

Service in Amsterdam - Zuid

Wij hebben oog voor detail en oog voor de klant. Een uitgebreide service is al ruim twintig jaar een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Wij willen de patiënt helpen met de eventuele klachten, maar leggen ook nadruk op het informeren en geruststellen van de patiënt. Wij streven ernaar om iedereen met een positief gevoel gedag te zeggen. Met een gemiddelde beoordeling van 9,3 onder patiënten, lijkt dat te lukken.

Periodieke controle van het melkgebit

En gezond melkgebit is een goede basis voor de rest van je leven. Laat het gebit van je kind daarom regelmatig door ons controleren. Elk kind ontvangt een GebitKid. Een boekje is vooral leuk voor kinderen. Ze vinden er diverse spelletjes in met een opvoedend karakter over goed poetsen. Daarnaast een goede tandenborstel, poetstimer, mondspiegeltje, kauwgum tegen tandplak en nog veel meer.

Implantologie en tandartsenpraktijk

Kesseler Lock houdt zich niet alleen bezig met tandheelkunde, maar ook met implantologie. Dat is de afdeling waar bijvoorbeeld tandimplantaten kunnen worden gezet. Al deze behandelingen vinden plaats onder één dak. Hierdoor is de communicatie tussen de verschillende specialisten uitstekend.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via 020-6449921. Liever op een andere manier? Geen probleem. U kunt ons contactformulier op elk moment invullen en wij geven hier snel een reactie op. Tandarts Kesseler Lock in Amsterdam-Zuid staat altijd voor u klaar.

Meet weten? Plan een advies gesprek