Chat with us, powered by LiveChat

Drs. Dideric Lock

Dideric is reeds 20 jaar werkzaam als tandarts. In dit mooie vak komen zijn ambitie om te creëren en zorg te bieden mooi samen.

Tijdens en na zijn studie Tandheelkunde in Amsterdam (ACTA/VU) heeft hij vele (extra) cursussen en scholing gevolgd. In zijn studieperiode verdiepte hij zich zowel in de esthetische tandheelkunde als de psychologie (VU/tandartsfobie).Vervolgens heeft hij zich als tandarts in het bijzonder toegelegd op de implantologie.Als tandarts-implantoloog (tsoi) is hij geregistreerd en lid van de NVOI (Beroepsvereniging van de Nederlandse Implantologen). Ook met als doel om andere tandartsen op te leiden en/of zich te bekwamen in de tandheelkundige implantologie.

Zijn intentie om zijn patiënten volgens “the state of the art” tandheelkunde te behandelen komt voort uit zijn brede interesse in en passie voor de tandheelkunde.

“Bij Dideric staat de patiënt staat letterlijk en figuurlijk centraal”.

Zijn uitgangspunt is dat elke patiënt de beste zorg krijgt aangeboden en dat er in wederzijds vertrouwen behandeld kan worden.

“Dideric luistert goed naar de behoeften van de patiënt en denkt in mogelijkheden in plaats van problemen.”

Een belangrijke drijfveer in zijn leven is uiting geven aan zijn creativiteit, die hij naast zijn werk, ook kwijt kan in de vorm van muziek (basgitaar), kunst (schilderen) en cultuur. Het liefst fietst hij iedere dag van en naar zijn werk in de buitenlucht.  In zijn vrije tijd is hij graag met zijn gezin op Texel, vanwege het strand, de rust en de mooie natuur.

 

 

 

Afspraak maken?

Maandag t/m vrijdag
van 8.15 - 12.00 en
van 13.00 - 17.00 uur
op telefoonummer 020-6449921.

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen buiten deze tijden kunt u contact opnemen met Tandarts Spoed Praktijk
0900-8602.

Adresgegevens

Kliniek voor Tandheelkundige Implantologie
Egelenburg 152
1081 GK Amsterdam
The Netherlands

2 + 12 =

Meer weten? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

13 + 14 =