Chat with us, powered by LiveChat

Tandartsenpraktijk Amsterdam

Bent u op zoek naar een tandartsenpraktijk in Amsterdam? Bekijk dan eens rustig de mogelijkheden van Kesseler Lock. Wij begrijpen dat een stralende glimlach alleen mogelijk is met een mooi en gezond gebit. Verder is de mond een cruciaal onderdeel van je lichaam met belangrijke functies als praten en kauwen. Om het gebit in optimale conditie te houden is dagelijkse verzorging en een regelmatig bezoekje aan de tandarts essentieel.

Alle facetten binnen de tandheelkunde

Wij houden ons niet alleen bezig met implantologie, maar ook met tandheelkunde in de breedste zin van het woord. Alle tandheelkundige behandelingen vinden plaats onder één dak. Hierdoor is de onderlinge communicatie tussen de verschillende specialisten uitstekend.

Kesseler Lock heeft een ontembare passie voor het vak. Wij zijn van mening dat uitstekende tandheelkunde wordt uitgevoerd met oog voor schoonheid en detail. Het is dan ook geen toeval dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen.

Uitgebreide service 

Ons oog voor detail komt niet in conflict met ons oog voor de klant. Een uitstekende kwaliteit bieden is al ruim twintig jaar ons belangrijkste kenmerk en uiteraard hoort een uitgebreide service hier ook bij. Wij leggen altijd nadruk op het informeren en geruststellen van de patiënt. Het laatste wat onze specialisten willen is dat u met een negatief gevoel de tandartsenpraktijk verlaat. Dit laatste gebeurt dan ook zelden, aangezien wij een gemiddelde beoordeling van een 9,3 hebben gekregen.

Overige redenen om de Amsterdamse tandartsenpraktijk Kesseler Lock te gebruiken?

  • We geven lezingen in binnen- en buitenland.
  • We nemen altijd uitgebreid de tijd voor u.
  • Kesseler Lock is al ruim twintig jaar toonaangevend op het gebied van het plaatsen van implantaten.
  • Het begeleiden van de patiënt staat altijd hoog in het vaandel. Zo doen wij bijvoorbeeld ook uitgebreid aan angstbegeleiding.

 

Vragen?

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via 020-6449921. Liever op een andere manier? Geen probleem. U kunt ons contactformulier op elk moment invullen en wij geven hier snel een reactie op. Onze tandartsenpraktijk in Amsterdam staat altijd voor u klaar.

Afspraak maken?

Maandag t/m vrijdag
van 8.15 - 12.00 en
van 13.00 - 17.00 uur
op telefoonummer 020-6449921.

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen buiten deze tijden kunt u contact opnemen met Tandarts Spoed Praktijk
0900-8602.

Adresgegevens

Kliniek voor Tandheelkundige Implantologie
Egelenburg 152
1081 GK Amsterdam
The Netherlands

Meer weten? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

2 + 8 =

Meer weten? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

9 + 4 =