implantologie


De voordelen van Implantaten

Zowel esthetisch als functioneel komen implantaten het meest in de buurt van natuurlijke tanden.
Ze voelen dan ook aan als eigen tanden en kiezen waarmee ze in uiterlijk en functie niet van natuurlijke tanden te onderscheiden zijn.

Implantaten vormen een stabiel fundament voor een prothese. Er is geen hinder meer van pijnlijke drukplekken of het los komen van uw prothese. Het gehemelte wordt daarnaast niet langer afgedekt door de kunststof plaat van een prothese. Dit heeft een positief effect op de spraak en het kauwen van voedsel.
straumann implantaten
Implantaten maken het bijslijpen van de aangrenzende tanden overbodig wanneer er bijvoorbeeld een brug gemaakt moet worden om een verloren gegane tand of kies te vervangen. Het fundament is immers het implantaat en niet de naastgelegen tanden of kiezen.

Implantaten kunnen voorkomen dat het kaakbot slinkt dankzij de natuurlijke belasting van het kaakbot. Bot dat niet meer belast wordt omdat tanden de krachten niet meer aan het bot afgeven, slinkt. Implantaten zorgen voor afgifte van kauwkrachten aan het bot, waardoor slinken van het kaakbot wordt tegengegaan.

implantaten voorkomen het slinken van het kaakbot


Implantaten zijn veilig

Sinds de ontwikkeling van de implantologie in de jaren 60 is het gebruik van implantaten in meer dan 10.000 wetenschappelijke studies onderzocht.

Onder meer via langlopende onderzoeken, waarin implantaat gedragen oplossingen ruim 15 jaar zijn gevolgd. De afgelopen 40 jaar is er uitgebreid onderzoek gedaan. Al deze onderzoeken onderbouwen het hoge succes- percentage van meer dan 96% op overtuigende wijze.Lees verder..


Kesseler|Lock Kliniek Tandheelkunde en Implantologie | Egelenburg 152 | 1081 GK Amsterdam | T: 020-6449921 | info@implantologie.nl | ma/vr 8:15u tot 17.00u

    

home - wat is een implantaat - de voordelen van een implantaat - wanneer een implantaat - voorwaarden behandeling - de kosten - de alternatieven - verloop behandeling mondhygiene - nazorg - film - het team - algemene tandheelkunde - Het melkgebit - esthetische tandheelkunde - facings - angstbegeleiding - gallery - prijslijst - uitleg tarieven - betalingen - contact - O7 mondspoel - Paroject verdoven - Trav-ler borsteltjes - AirAligner onzichtbare beugel - engels - duits - frans - japans - russisch - spaans

2014 Kliniek voor tandheelkundige implantologie