GUM Trav-ler, De beste rager in de juiste maat


Tandenborstels poetsen veel maar niet alles weg met de dagelijkse gebitsverzorging. Een interdentale rager houdt het ook tussen de tanden schoon, daar waar een tandenborstel niet bijkomt.

GUM Trav-ler is een nieuw type rager met een borstelvorm die meer plak verwijdert dan vergelijkbare producten. De kop is in een hoek te zetten zodat ook moeilijk bereikbare plaatsen geen probleem vormen. De borstel is behandeld met Chloorhexidine waarmee een gebruikte trav-ler enkele maanden bacterievrij blijft. Maar belangrijkst is om de juiste maat te kiezen. GUM Trav-lers zijn verkrijgbaar in 9 verschillende diktes, variŽrend van 0,6mm tot 2,0mm.

Geen idee welke maat de juiste is? Vraag dan onze mondhygiŽniste om advies.


De voordelen op een rij

Bewezen efficiŽntie:
Verwijdert 25% meer tandplak (in vgl met andere nylon borstels) dankzij de innovatieve en gepatenteerde borstel vorm.

Verhoogd patiŽntencomfort:
ergonomisch design, flexibele geripte grip in zacht rubber en voor extra comfort en controle tijdens gebruik.

Anti-bacteriŽle borstel bescherming:
preventie op ontsteking tussenin het gebruik dmv een gepatenteerde borstels die voorzien zijn van chloorhexidine laagje.

Betere hygiŽne:
afschermkapje voor bescherming van de borstels maar ook als verlengstuk op de grip

Vermindert de kans op kwetsuren van het tandvlees
door een laagje op de draad ter bescherming en van het tandemail, implantanten.

Gemakkelijk bereik tussen de tanden
achteraan in de mond: de Ďnekí van de nieuwe TravLer buigt 45 tot 90į. In combinatie met de flexibele grip verbetert dit gevoelig de moeilijk bereikbare interdentale ruimtes.

GUM Trav-lers


Kesseler|Lock Kliniek Tandheelkunde en Implantologie | Egelenburg 152 | 1081 GK Amsterdam | T: 020-6449921 | info@implantologie.nl | ma/vr 8:15u tot 17.00u

    

home - wat is een implantaat - de voordelen van een implantaat - wanneer een implantaat - voorwaarden behandeling - de kosten - de alternatieven - verloop behandeling mondhygiene - nazorg - film - het team - algemene tandheelkunde - Het melkgebit - esthetische tandheelkunde - facings - angstbegeleiding - gallery - prijslijst - uitleg tarieven - betalingen - contact - O7 mondspoel - Paroject verdoven - Trav-ler borsteltjes - AirAligner onzichtbare beugel - engels - duits - frans - japans - russisch - spaans

© 2014 Kliniek voor tandheelkundige implantologie