Chat with us, powered by LiveChat

Periodieke controle

Een goede algemene gezondheid begint in uw mond. Om de gezondheid van uw mond te verbeteren is het erg belangrijk om regelmatig een periodieke controle te laten uitvoeren.

 Wat is een periodieke controle?

Een periodieke controle is een onderzoek naar de gezondheid van uw gebit. Tijdens deze controle onderzoeken wij uw gebit en controleren we de volgende facetten:

  • Tanden
  • Kiezen
  • Slijmvliezen
  • Tandvlees
  • Kauwstelsel

Bij voorkeur doen wij dit elke zes maanden, zodat problemen op tijd gesignaleerd kunnen worden. Tijdens de behandeling voeren we een gebitsreiniging uit en polijsten we uw tanden waar nodig. Af en toe is het handig om voor een goede periodieke controle een röntgenfoto te laten maken van uw gebit.

Wat wordt er uitgevoerd bij een gebitsreiniging?

Bij een gebitsreiniging halen we tandsteen en aanslag weg. Tandsteen ontstaat als er langdurige tijd tandplan aanwezig is en verkalkt. Dit gebeurt vooral op plekken waar minder gepoetst wordt en waar de uitgangen van de speekselklieren zich bevinden.

Waarom een periodieke controle laten uitvoeren bij Kesseler Lock?

Wij houden ons bezig met alle facetten binnen de tandheelkunde en zijn hierdoor altijd in staat om het beste advies te geven. Tevens hoeven wij niet door te verwijzen naar andere klinieken en bent u hierdoor sneller van uw pijn of probleem af.

  • Onze tandartsen zijn op de hoogte van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen en technologieën. Wij zijn nauw betrokken bij onderzoek.
  • Onze kliniek Tandheelkundige Implantologie in Amsterdam is al dertig jaar toonaangevend. Gebruik onze uitgebreide expertise.
  • Verder beschikken we over de beste apparatuur.
  • Bij het voorkomen en genezen van problemen in de mond geeft kwaliteit de doorslag. Dit is ook gelijk de reden waarom wij veel BN’ers behandelen.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op via 020-6449921, het contactformulier of de chatfunctie op onze website. Eventuele vragen zijn altijd welkom. Wacht niet langer en waarborg gelijk de kwaliteit van uw gebit.

Afspraak maken?

Maandag t/m vrijdag
van 8.15 - 12.00 en
van 13.00 - 17.00 uur
op telefoonummer 020-6449921.

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen buiten deze tijden kunt u contact opnemen met Tandarts Spoed Praktijk
0900-8602.

Adresgegevens

Kliniek voor Tandheelkundige Implantologie
Egelenburg 152
1081 GK Amsterdam
The Netherlands

Meer weten? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

10 + 1 =

Meer weten? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

7 + 11 =