implantologie

De kosten
De kosten zijn net zo individueel als de oplossingen. De behandeling en de daaraan verbonden kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal te plaatsen implantaten, de voorziening die gemaakt gaat worden (een kroon, een brug of prothese) en de daarbij behorende tandtechnische werkzaamheden. Het individuele behandelings- en kostenplan geeft informatie over de kosten voor chirurgie (plaatsen van de im-plantaten, botopbouw), laboratorium (vervaardigen van de nieuwe tanden in het tandtechnisch laboratorium) en prothetiek (plaatsen van de tanden).

U krijgt na uw eerste consult een behandelingsplan waarbij alle kosten voor u op een rijtje zijn gezet. In dit kostenplan zijn alle kosten voor de behandeling opgenomen: voor de ingreep zelf, maar ook voor het vervaardigen van de prothese of kronen/brug. Vanzelfsprekend zijn de daadwerkelijke kosten afhankelijk van de wijze waarop u bent verzekerd.

de kosten van een implantaat

Klikgebit
De behandeling van de tandeloze onderkaak met een kunstgebit op implantaten, wordt doorgaans vanuit het basispakket door de ziektekosten-verzekeraar vergoed. Hiervoor geldt wel een geringe eigen bijdrage en zal er vaak een machtiging bij uw ziektekostenverzekeraar van te voren moeten worden aangevraagd.Lees verder..


Kesseler|Lock Kliniek Tandheelkunde en Implantologie | Egelenburg 152 | 1081 GK Amsterdam | T: 020-6449921 | info@implantologie.nl | ma/vr 8:15u tot 17.00u

    

home - wat is een implantaat - de voordelen van een implantaat - wanneer een implantaat - voorwaarden behandeling - de kosten - de alternatieven - verloop behandeling mondhygiene - nazorg - film - het team - algemene tandheelkunde - Het melkgebit - esthetische tandheelkunde - facings - angstbegeleiding - gallery - prijslijst - uitleg tarieven - betalingen - contact - O7 mondspoel - Paroject verdoven - Trav-ler borsteltjes - AirAligner onzichtbare beugel - engels - duits - frans - japans - russisch - spaans

2014 Kliniek voor tandheelkundige implantologie